loader image

The Backyard

Înțelegem. Cauți un loc verde și cuceritor, aproape dar ferit. Curtea noastră le bifează pe toate cele. Avem grădină. Avem livadă. Avem gazon. Avem fire pit. Întruchiparea versatilității. Se pretează pentru multe cele.
Cerere în căsătorie? Zi de naștere? Cină cu rubedenii dragi? Cină cu prieteni apropiați? Cină cu colaboratori care le-au văzut pe toate și le-au gustat pe toate? Workshopuri? Meetups? Sesiuni foto? Cu drag le-om duce toate.

Taste it     |      Cook it     |     Hear it     |     Watch it     |     Move it     |     Nature it     |     Geek it     |     Party it

Pentru oameni ca mine și ca tine
Pentru o zi de naștere. Pentru o cerere în căsătorie. Pentru o logodnă sau un bachelorette party. Pentru un botez sau un baby shower. Pentru un vow renewal. Pentru o reuniune de familie. Pentru un gathering cu prietenii. Pentru un picnic. Pentru o cină. Pentru o vizionare de film în aer liber. Pentru înnoptat cu corturile. Suntem pregătiți pentru orișice scenariu.
Pentru corporații
Am pus cap la cap o listă luuuuuuuuuuungă de posibile evenimente pe care le putem organiza pentru voi. Ce v-ar încânta și descânta? Experiențe de tip taste it? Experiențe de tip hear it? Experiențe de tip watch it? Experiențe de tip move it? Experiențe de tip nature it? Experiențe de tip create it? Experiențe de tip geek it? Nu dăm mai mult din casă, însă dacă te tentează să le oferi colegilor tăi… altceva… categoric suntem soluția mult așteptată de tine. Dă de noi și explorăm împreună ce se potrivește mai bine și mai bine organizației tale.
Pentru asociații
Vertical Roots este primul meu experiment antreprenorial. Eu de fapt și de drept sunt ONG-istă through and through. Simt ca o ONG-istă. Gândesc ca o ONG-istă. Motiv pentru care ușa mea va fi mereu deschisă ONG-urilor care cu încăpățânare și cu înverșunare, centimetru cu centimetru, fac pași (fie ei și mici, fie ei și lenți) în direcția schimbării înspre mai bine. Așadar, dacă ești în căutarea unei gazde pentru evenimentele tale de fundraising, scrie-ne. Fă-ne să credem în cauza ta – dacă nu care cumva credem deja – și facem să se întâmple.

Cum poți avea parte de o experiență marca Vertical Roots?

Rezervă

Completează formularul. Rezervă spațiul. Menționează ziua, durata, intervalul. Menționează mărimea grupului. Menționează tipul de experiență pe care ți-o dorești. 

Plătește

După ce ne lămurim ce, când, cine, cum, îți trimitem factura în baza căreia poți face plata online. Odată plata făcută, rezervarea este confirmată. Însă înțelegem că pot să apară chestiuni neprevăzute. Stări febrile. Motoare înecate. Bank robberies. Suma este nerambursabil, dar rezervarea este transferabilă (vin prieteni de-ai tăi sau dragi de-ai tăi, în locul tău) sau reprogramabilă (vii tu, altă dată).

Show up

Înfățișează-te la ora convenită. De restul ne ocupăm noi.

Trâmbițează

Dă de știre lumii întregi, de ți-a plăcut la noi. Lasă un review. Like. Follow. Pe Facebook. Pe Instagram. Și când postezi, nu uita să #verticalrootsinsalicea, #ilovesalicea, #ilovecluj, #viataincluj, #romaniaremarcabila.
Taste it

Slow food brunch

Imaginează-ți un brunch în grădină, cu local products și local tastes. Anotimpul la tine în farfurie. Totul fresh. Totul seasonal.

Garden tea party

Imaginează-ți covoare mari și perne moi, pe jos, în iarbă. Ceșcuțe drăguțe, gustăreli miniaturale. Așa. În natură. Cu dichis.
Cook it

Workshop de făcut pâine de casă și unt de casă

Cernutul făinii, frământatul aluatului, frângerea pâinii, bătutul smântânii, aromatizarea untului, servirea pâinii aburinde cu unt aromatizat și sare grunjoasă – nici că se poate imagina pretext mai bun pentru a fugi la țară.

Workshop de învârtit sarmale

Duse sunt vremurile în care nu era picior de om să nu se îndeletnicească cu învârtitul sarmalelor. Dar dacă tot e să ne sărmălim, hai s-o facem elevated. Cu carne și cu nuci, cum se făceau în gospodăriile de mici burghezi, înainte de cel de-al doilea război mondial.

Imaginează-ți o petrecere tematică. Totul este ancorat în epoca respectivă, în cultura respectivă, în genul respectiv. Decorațiunile. Gustările. Băuturile. Cert este că pe durata petrecerii, cineva moare în circumstanțe dubioase. Primești descrierea rolului pe care-l joci. Primești props aferente rolului pe care-l joci. Interacționând cu ceilalți petrecăreți, trebuie să descâlcești misterul. Cine a comis crima?

Hear it

Folk în jurul focului

Lemne trosnind. Coarde vibrând. Și voi, cântând la unison, pe lirismul ce te face să simți mai mult decât poți duce.

Știam ce-i rău și bine în lumea de afară
Vorbeam de poluare, ce bine e la țară
Că banii nu contează dar e grozav să-i ai
Și toate-au fost grozave în acea zi de mai
Și toate-au fost grozave în acea zi de mai

Watch it

Proiecție în aer liber

Hotărât lucru. Nimic nu se asemuiește cu o vizionare în aer liber, în briza delicată și în întunericul neînduplecat al nopții. Fă-te confortabil. Ia-ți un pled. Toarnă-ți nițel vin. Te avertizăm. Provoacă dependență. Ca orice altă fericire.

Move it

Cursuri yoga

Imaginează-ți o sesiune de yoga afară, pe iarbă, sub soarele blând de dimineață, cu o instructoare faină rău, formată prin India.
Nature it

Workshop de urban farming

Visezi la un stil de viață mai sustenabil? Fă pași mici dar siguri, în direcția sustenabilității, alături de noi. Cum? De ce nu ghivece cu legume pe balconul tău? De ce nu compostiere în fața blocului tău? De ce nu stupi de albine pe acoperișul blocului tău?

Workshop de grădinărit

Visezi la un stil de viață mai sustenabil? Fă pași mici dar siguri, în direcția sustenabilității, alături de noi. Cum? Învață să grow your own food. Nimic mai rewarding. Unde mai pui că gardening is cheaper than therapy, and you get tomatoes.

Workshop de compostat

Visezi la un stil de viață mai sustenabil? Fă pași mici dar siguri, în direcția sustenabilității, alături de noi. Cum? Transformă resturile vegetale, cojile de ouă, zațul de cafea, șervețelele și câte și mai câte, în îngrășământ pentru legumele sau pentru florile tale. Trash to treasure.

Tur ghidat de bike it

În timp ce pedalezi, mai afli despre una alta. Culture related. Biserici de lemn. Povești locale. Produse locale. Nature related. În funcție de unde se merge și când se merge, afli vrute și nevrute despre insecte, păsări, frunze, flori, plante, arbori. Alături de o tipă faină, formată ca National Geographic Educator și inginer montanolog în devenire.

Tur ghidat de hike it

În timp ce marșezi, mai afli despre una alta. Nature related. În funcție de unde se merge și când se merge, afli vrute și nevrute despre insecte, păsări, frunze, flori, plante, arbori. Alături de o tipă faină, formată ca National Geographic Educator și inginer montanolog în devenire.

Nature scavenger hunt

Dă frâu liber simțurilor adormite de traiul modern. Găsește toate cele listate pe check-list. Unele mai evidente. Altele mai subtile. Dar toate elemente naturale, așteptând să fie descoperite și îndrăgite de tine.

Scary night hunt

Cine este strigoiul din Sălicea? Drumeția din întunecata pădure te va ajuta să te dumirești cine este făptașul crimelor din sat, din aproape în aproape. Dar asigură-te că nu ești slab de inimă.
Geek it

Board game night

Preferi competiția feroce? Preferi cooperarea pașnică? Vrei să creionezi strategii? Vrei să construiești civilizații? Vrei să construiești orașe? Vrei să construiești armate? Vrei să înveți? Vrei să negociezi? Vrei să explorezi? Vrei să investighezi? Vrei să blufezi? Vrei să râzi? Vrei să role-play? Vrei să-ți testezi vocabularul? Vrei să-ți testezi memoria? Vrei să-ți testezi dexteritatea? Vrei să-ți testezi norocul? Suntem pregătiți pentru toate aceste scenarii, cu munți de board games de care să te bucuri.

Escape boxes night

Vrei experiențe imersive care stimulează colaborarea? Ai nimerit bine, căci doar punându-vă mințile la un loc veți putea desluși indiciile, decodifica mesajele, obține codurile, opera dispozitivele, rezolva puzzle-urile. Cu fiecare inscripție, cu fiecare obiect, o nouă enigmă și un nou pas – către evadare.
Imaginează-ți covoare mari și perne moi, pe jos, în iarbă. Ceșcuțe drăguțe, gustăreli miniaturale. Așa. În natură. Cu dichis.

Outdoor movie marathon

Sunteți fani înrăiți Lord of the Rings, sau Star Wars, sau Star Trek, sau Harry Potter, sau Matrix? De ce nu un maraton, to celebrate?
Party it

Dark garden party

Că vii neînfricat. Că vii sfios. Că vii pe mătură. Că vii pe jos. Te așteptăm la al nostru dark garden party, o petrecere cu tente dramatice, în prag de Halloween.

Murder mystery party

Imaginează-ți o petrecere tematică. Totul este ancorat în epoca respectivă, în cultura respectivă, în genul respectiv. Decorațiunile. Gustările. Băuturile. Cert este că pe durata petrecerii, cineva moare în circumstanțe dubioase. Primești descrierea rolului pe care-l joci. Primești props aferente rolului pe care-l joci. Interacționând cu ceilalți petrecăreți, trebuie să descâlcești misterul. Cine a comis crima?

FAQ

Aici sunt 90% șanse să te lămurești în privința a toate cele. Dacă nu, scrie-ne sau sună-ne cu încredere. O descâlcim împreună.
Pentru ce se pretează backyard-ul?
Pentru o zi de naștere. Pentru o cerere în căsătorie. Pentru o logodnă sau un bachelorette party. Pentru un botez sau un baby shower. Pentru un vow renewal. Pentru o reuniune de familie. Pentru un gathering cu prietenii. Pentru un picnic. Pentru o cină. Pentru o vizionare de film în aer liber. Pentru înnoptat cu corturile. Pentru workshopuri. Pentru meetups. Pentru sesiuni foto. Pentru micro-concerte. Pentru micro-spectacole. Cu drag le-om duce toate. Dar scrie-ne. Ne pliem și ne adaptăm la nevoile tale. Dar spațiul în sine se pretează pentru orișice tip de eveniment, având capacitate pentru cincizeci de suflete.
Pentru ce nu se pretează backyard-ul?
Pentru petreceri zgomotoase. Avem vecini. Și-s faini. Ni-s dragi. N-am vrea sa le stricăm viața tihnită la țară cu decibelii generați de noi. Deci, dacă știi deja că grupul tău petrece cu surle și trâmbițe, locația noastră nu vi se potrivește.
Pot să aduc mâncare și băutură, la locație?
Depinde. Dacă vrei bătăile de cap aferente, poți fie să-ți aduci cele de trebuință, fie să-ți gătești cele de trebuință – la locul faptei. Dacă nu vrei bătăile de cap aferente, îți asigurăm noi private chef și private mixologist care să te răsfețe. Desigur, decizia ta se va reflecta în oferta noastră.
Oferiți discount-uri?
Daaaaaaaaaa.
Pentru grupuri mari. Grupul vostru are mai mult de douăzeci și cinci de suflete? Fie ei adulți. Fie ei copii. Scrieți-ne și vedem ce putem face pentru voi.
Pentru clienți fideli. Ne-ați mai trecut pragul? Noi ținem o evidență riguroasă cu voi, tocmai pentru a vă putea surprinde cu asemenea discount-uri. Cu cât ați încercat mai multe dintre serviciile noastre, cu atât mai mare va fi surpriza.
Ce capacitate aveți?
Spațiul în sine se pretează pentru orișice tip de eveniment, având capacitate pentru cincizeci de suflete. Dar de sunteți mai mulți și avem disponibilitate, putem pune la bătaie atât backyard-ul cât și farmhouse-ul. Suntem versatili. Suntem flexibili. Dar scrie-ne.
Cine sunteți voi?

O orășeancă mutată la țară. Cu drag de munte. Cu drag de natură. Mereu însetată de experiențe faine. Dar mereu presată de timp. Am vrut să-ți ofer ție acel ceva de care n-am avut eu parte. Ar fi fost un game changer pentru mine și pentru familia mea. Cu puțin noroc, va fi un game changer pentru tine și pentru familia ta.

Rezervă

Tu completeaza formularul. Noi revenim cu o confirmare de îndată ce verificăm disponibilitatea zilelor și intervalelor râvnite de tine.

Experiență