loader image

The Playshed

Duse sunt duminicile dezlânate în care te-ai trezit cu gândul că ai face ceva cu rost. Dar unde să mergi? Și ce să faci? Cu prietenii? Cu copiii? Dorința-i mare, dar timpu-i nemilos și logistica-i complicată. No more. Am marcat pentru tine locații pentru experiențe de tip camp it, sled it, snack it. Am marcat pentru tine rute pentru experiențe de tip bike it sau hike it.

Aproape. Lângă Cluj. În Sălicea.

Mai mult, am pregătit pentru tine kit-uri ready to go, cu toate cele trebuincioase, pe care le poți închiria. În loc să-ți petreci timpul planificându-ți expediția, îți petreci timpul imersându-te în natură. Dealurile noastre capricioase. Pajiștile noastre zumzăinde. Pădurile noastre fremătânde. De viață. Explorează-le. Descoperă-le. Iubește-le.

Camp it

Hike it

Snack it

Bike it

Sled it

Do it

Camp it     |      Bike it     |     Hike it     |     Sled it     |     Snack it     |     Do it

De ce să închiriezi?

Economisești bani. Mulți bani.
Pentru că știm câți bani am investit noi în kit-urile tale. De câte ori trebuie să pleci cu cortul în păduri misterioase, sau cu bița pe dealuri pieptișe, ca să ți se amortizeze investiția? Ai tu convingerea că vei ieși de suficiente ori?

Economisești spațiu. Mult spațiu.

Pentru că știm cât spațiu am alocat noi pentru a oferi culcuș kit-urilor tale. Dacă ești curios și aventurier precum suntem noi – vrei să încerci azi ceva, mâine altceva – trebuie să sacrifici câțiva metri pătrați buni, doar pentru echipament.

La 2000 de euro mp construit în Cluj, nu vedem rostul să aloci premium space pentru depozitarea atâtor și atâtor produse, pe care le folosești când și cum.

Reduci mormanul de deșeuri

Pe principiul you experience more, you own less, you throw less.
Economisești timp. Mult timp.

Pentru că știm cât timp am investit noi în a alege cele mai faine, cele mai utile și cele mai durabile produse pentru kit-urile tale. Ne-am gândit la toate cele.

Brandul? Am optat de regulă pentru branduri cu legitimitate, pentru a asigura calitatea, durabilitatea și confortul în exploatare. Știai că Ghost, Kryptonite, Thule, Leatherman, Tentsile, Patagonia, Mammut se numără printre cele mai serioase ( = nu cele mai ieftine) branduri de profil?

Locația? Am optat de regulă pentru companii din Europa. Știai că Pinguin este localizată în Cehia, Mammut în Elveția, Petzl în Franța, Ghost în Germania, Northfinder în Slovacia, Thule și Light My Fire în Suedia?

Sustenabilitatea? Știai că Klean Kanteen este o companie deținută de membrii familiei și de angajații companiei, și este certificată ca fiind climate neutral? Știai că produsele Light My Fire sunt concepute cu gândul la economia circulară, din plastic reciclat și din plastic biobased? Mai mult, știm cât timp ia curățarea și întreținerea echipamentului.

De ce s-o faci tu, când putem s-o facem noi?

Cum poți avea parte de o experiență marca Vertical Roots?

Rezervă

Tu completează formularul. Noi trimitem factura. Tu plătește online. Însă înțelegem că pot să apară chestiuni neprevăzute. Stări febrile. Motoare înecate. Bank robberies. Suma este nerambursabilă, dar rezervarea este transferabilă (vin prieteni de-ai tăi sau dragi de-ai tăi, în locul tău) sau reprogramabilă (vii tu, altă dată).

Plătește

Plătește online. Îți restituim banii cu condiția să anulezi rezervarea cu cel puțin 3 zile înainte de aventura planificată inițial de tine.

Ridică

Ridică kit-urile de la locația noastră din Sălicea.

Evadează

Deconectează-te și bucură-te de experiență.

Returnează

Returnează kit-ul la locația noastră din Sălicea. Nu ne așteptăm ca gear-ul să fie squeaky clean, dar ne așteptăm ca gear-ul să fie uscat. Altminteri, vom fi nevoiți să taxăm extra efortul nostru de a curăța și a pregăti kit-ul pentru următorii aventurieri. Nu ne așteptăm ca gear-ul să nu aibă urme de wear and tear. Dar, dacă constatăm arsuri, tăieturi, sfâșieri, vom fi nevoiți să taxăm fie reparația, fie înlocuirea. Tratează deci gear-ul meu ca și cum ar fi al tău, și n-ar trebui să apară probleme de vreun fel sau altul.

Trâmbițează

Dă de știre lumii întregi, de ți-a plăcut la noi. Lasă un review. Like. Follow. Pe Airbnb. Pe Facebook. Pe Instagram. Și când postezi, nu uita să #verticalrootsinsalicea, #ilovesalicea, #ilovecluj, #viataincluj, #romaniaremarcabila.

FAQ

Aici sunt 90% șanse să te lămurești în privința a toate cele. Dacă nu, scrie-ne sau sună-ne cu încredere. O descâlcim împreună.
Când plătesc?

Menționează kit-urile dorite, numărul de persoane și intervalul de închiriere. După ce ne lămurim ce, când, cine, cum, îți trimitem factura în baza căreia poți face plata online. Odată plata făcută, rezervarea este confirmată.

Cum stabilesc intervalul de închiriere a kit-urilor?
Dacă aventura ta se întinde de vineri până duminică, atunci plătești pentru 3 zile, cu ridicare joi seara și returnare luni dimineața. Evident, ziua de joi și de luni nu se achită, cât timp kit-urile noastre nu sunt efectiv în uz. Daaar, ca să nu plătești pentru aceste zile, trebuie să ridici kit-ul cu o zi înainte, nu mai devreme de orele 18.00, respectiv să returnezi kitul cu o zi după, nu mai târziu de orele 10.00.
Plătesc pentru zilele în care kit-ul este în tranzit?
Nu. Categoric nu. Timpii morți cu ridicatul și returnatul nu se plătesc, cât timp se respectă intervalele de ridicare și de returnare. Dacă ieși din acești timpi, nu ne dai șansa să curățăm și să pregătim în timp util kit-ul pentru următorii aventurieri care așteaptă nerăbdători să preia ștacheta de la tine. Dar, dacă din varii motive, îți este peste putință să returnezi în timp util, dă-ne de veste din timp. Să vedem dacă putem evita penalizările. E ca la cazări, unde trebuie să respecți orele de check-in și check-out ca să dai șansa pregătirii camerei.
Plătesc dacă anulez rezervarea?
Înțelegem. Planurile se pot schimba, cu sau fără voia ta. Dacă anulezi rezervarea cu cel puțin 3 zile înainte, îți returnăm întreaga sumă. Dar dacă anulezi cu mai puțin de 3 zile, mă tem că vom fi nevoiți să te charge in full.
Pot face o rezervare last minute?

Da. Sigur. Cu mențiunea că riști să nu mai avem kit-uri disponibile. Nu avem atât kit-uri multe, cât kit-uri faine.

În kit intră întocmai produsele din pozele de pe site, de pe Facebook, de pe Instagram?
Toate pozele sunt făcute de noi, cu produsele noastre. În funcție de disponibilitate însă, poți primi un rucsac sau altul, un cort sau altul. Poate diferă culoarea. Poate diferă capacitatea. Dar niciodată brandul sau calitatea.
Cum vă asigurați că produsele din kit sunt nice and clean?
Ne mândrim cu al nostru OCD. Inspectăm și curățăm manual fiecare rucsac, fiecare cort, fiecare masă, fiecare scaun, fiecare bicicletă. Inspectăm și curățăm automat fiecare oală, fiecare farfurie, fiecare bidon. Nimic nu rămâne neverificat, nerevizuit, necurățat. Iar spray-urile antimicrobiale (ce elimină bacteriile și ciupercile) special menite să curețe profesional gear-ul, vor face ca produsele să fie într-atât de curate încât să poți mânca de pe ele. Nu că ți-am recomanda să faci asta. Nu de alta, dar petele ce nu pot fi scoase printr-o curățare obișnuită, te vor costa pe tine niște extra bani. Dar este dreptul tău să inspectezi fiecare produs în parte la ridicarea kit-ului. Nu-ți place, înlocuim. Nu-ți place, refund.
Va trebui să semnez ceva?
Categoric da. Un waiver, care atestă faptul că nu ne facem responsabili pentru eventualele tale accidentări. Un contract, care atestă faptul că în cazul în care rătăcești vreun produs sau deteriorezi vreun produs, vei achita penalizări. Și, desigur, checklist-ul cu produsele incluse în kit. Odată la ridicare. Odată la returnare.
Poate să ridice sau să returneze kit-ul un prieten sau o rudă?

Da, cât timp îi dai dreptul să semneze în locul tău checklist-urile de primire și de returnare. Dacă la returnare se constată că lipsesc item-uri din cele pentru care s-a semnat de primire, vei plăti pentru acele item-uri. Așadar, trimite doar persoane în care ai încredere.

Pot să vin la voi cu bicicleta?
Da. Dar de știut că, pe asfalt, îți ia plus minus o oră. De te încumeți să vii cu bicicleta, primești discount de 15% la următoarea ta vizită – indiferent de tipul de experiență marca Vertical Roots pentru care optezi.
Pot să vin la voi cu autobuzul?
Da. Dar de știut că avem un număr limitat de curse (programul M16 poate fi consultat aici). De la prima stație din sat până la noi, numai bine faci o plimbare care să-ți oxigeneze creierul, fără de care nu vei da de capăt provocărilor care te așteaptă la noi. De te încumeți să vii cu autobuzul, primești discount de 5% la următoarea ta vizită – indiferent de tipul de experiență marca Vertical Roots pentru care optezi.
Dacă vin la voi cu mașina, am unde să parchez?
Da. Da. În fața locației noastre.
Oferiți discount-uri?
Daaaaaaaaaa.

Pentru călătorii verzi. Ați venit cu bicicleta sau cu autobuzul? Vă oferim discount la next purchase.

Pentru grupuri mari. Grupul vostru are mai mult de patru aventurieri? Fie ei adulți. Fie ei copii. Scrieți-ne și vedem ce putem face pentru voi.

Pentru durate lungi. Vă aventurați pentru mai mult de două zile? Scrieți-ne și vedem ce putem face pentru voi.

Pentru clienți fideli. Ne-ați mai trecut pragul? Scrieți-ne și vedem ce putem face pentru voi. Noi ținem o evidență riguroasă cu voi, tocmai pentru a vă putea surprinde cu asemenea discount-uri. Cu cât ați încercat mai multe dintre serviciile noastre, cu atât mai mare va fi surpriza.

Pentru cei ce au în ei sânge de planeteers – look it up. Dacă returnezi sacul menajer primit la ridicarea kit-ului, plin vârf cu deșeuri colectate de pe drum, vei primi un voucher cu 10% reducere pentru următoarea aventură marca Vertical Roots. Deși suedezii au introdus conceptul de plogging, nu ne oprește nimeni să-l practicăm și noi, românii, pe ale noastre meleaguri.

Ce capacitate aveți?

Pentru camp it, maxim patru persoane. Pentru bike it, maxim două persoane. Pentru hike it, maxim opt persoane. Pentru sled it, maxim opt persoane. Pentru snack it, maxim opt persoane. Dar scrie-ne orice idei năstrușnice ai, și găsim o cale să le translatăm în realitate.

Ce asigurați voi? Ce acoperim noi? Ce nu includeți?
Ne-am străduit să-ți anticipăm toate nevoile. Dar suntem în versiunea alpha. Ajută-ne să ajungem la versiunea beta. Ce ți-a lipsit? Ce să includem, pe viitor, încât experiența să fie fără de cusur? Ce să înlocuim, pe viitor, încât experiența să fie fără de cusur? Ce nu includem din start sunt încălțămintea, hainele și gustările. Dar nu te lăsăm complet descoperit. Află pe blogul nostru cum să te echipezi, cum să te hrănești și cum să te hidratezi în aventurile tale.
Cine sunteți voi?
O orășeancă mutată la țară. Cu drag de munte. Cu drag de natură. Mereu însetată de experiențe faine. Dar mereu presată de timp. Am vrut să-ți ofer ție acel ceva de care n-am avut eu parte. Ar fi fost un game changer pentru mine și pentru familia mea. Cu puțin noroc, va fi un game changer pentru tine și pentru familia ta.

Camp it

Campează cum n-ai mai făcut-o până acum. Nu pe sol, ci în aer – suspendat în arbori. Dormi în natură. Mănânci în natură. Devii natură. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult
cort suspendat de două persoane
hamac de două persoane
masă pliabilă pentru două persoane
plasă depozitare sub masă pliabilă
scaun pliabil pentru o persoană
saltea izopren pentru o persoană
pernă gonflabilă pentru o persoană
sac de dormit pentru o persoană
lenjerie sac de dormit pentru o persoană
rucsac de drumeție
lopată multifuncțională
unealtă multifuncțională
set de gătit
set de servit
set aprindere foc
scut pentru arzător
arzător pe gaz
butelie de gaz
presă pentru cafea
bidon pentru apă de 0.8 l
rezervor pentru apă de 10 l
kit spălat vase
pungă pentru deșeuri organice
saci pentru deșeuri reciclabile
rolă de hârtie
folie de aluminiu
suport hârtie igienică
hârtie igienică
duș solar
săpun bio
trusă cosmetice
prosop
pelerină
lampă
frontală
spray împotriva urșilor
spray împotriva câinilor
spray împotriva insectelor
gel înțepături insecte
card extractor căpușe
pudră talc picioare
folie de supraviețuire
trusă de prim ajutor
busolă
hartă
walky talky
cărți de joc păsări
cărucior de transportat gear

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 9.538

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 450 lei prima noapte / 300 lei a doua și a treia noapte

Basic Kit Extra Adult
scaun pliabil pentru o persoană
pernă gonflabilă pentru o persoană
sac de dormit pentru o persoană
lenjerie sac de dormit pentru o persoană
set de servit pentru o persoană
prosop
pelerină
frontală
bidon
folie de supraviețuire

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.302

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit One Cub

cort suspendat de două persoane
scaun pliabil pentru un copil
pernă gonflabilă pentru un copil
sac de dormit pentru un copil
lenjerie sac de dormit pentru un copil
set servit mâncare pentru un copil
prosop pentru un copil
pelerină pentru un copil
frontală pentru un copil
lampă pentru cort

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.873 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Extra Cub
scaun pliabil pentru un copil
pernă gonflabilă pentru un copil
sac de dormit pentru un copil
lenjerie sac de dormit pentru un copil
set servit mâncare pentru un copil
prosop pentru un copil
pelerină pentru un copil
frontală pentru un copil

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 844

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me
nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil
ustensile grill
mănuși grill
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l
ladă frigorifică de 50 de l

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Adult

rucsac 
ierbar 
binoclu
determinator
nature scavenger checklist

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.084 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei prima noapte / 50 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Cub

rucsac
ierbar
binoclu
telescop
lanternă
frontală
mănuși
bumerang
zmeu
plasă prindere insecte
recipient observare insecte
lupă
microscop
busolă
nature scavenger checklists

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.436 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei prima noapte / 50 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Baby

child carrier 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.978 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Optional Kit Night Owl

ochelari planetariu 
cărți cu și despre cerul înstelat 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 515 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 lei prima noapte / 30 lei a doua și a treia noapte

Bike it

Pedalează cum n-ai mai făcut-o până acum. Pe o bicicletă electrică care-ți va permite să ajungi în locuri altminteri nebănuite, altminteri inaccesibile. Pante abrupte. Teren accidentat. Bicicleta te va asista în eforturile tale de a le dovedi. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult
bicicletă electrică
cască protecție
mănuși bicicletă
hydropack
izolir
pelerină
frontală
busolă
hartă
sticlă apă
spray împotriva urșilor
spray împotriva câinilor
spray împotriva insectelor
gel înțepături insecte
card extractor căpușe
pudră talc picioare
săruri rehidratare adulți
săruri rehidratare copii
folie de supraviețuire
trusă de prim ajutor
elemente de reparație roți
unelte de reparație bicicletă
lumini de siguranță bicicletă
vestă reflectorizantă
antifurt u-lock
antifurt cablu
pompă telescopică
walky talky
cărți de joc păsări

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 15.374 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 250 lei / zi

Basic Kit Extra Adult
bicicletă electrică
cască protecție
mănuși bicicletă
hydropack
izolir
pelerină
frontală
sticlă apă
folie de supraviețuire
trusă de prim ajutor
elemente de reparație roți
unelte de reparație bicicletă
lumini de siguranță bicicletă
vestă reflectorizantă
antifurt u-lock
antifurt cablu

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 14.389 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 / zi

Optional Kit Far Far Away

suport biciclete pe cârlig pentru mașină 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.756

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 / zi

Optional Kit Baby on Board

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

remorcă biciclete pentru copii 
sticlă pentru copii 
pelerină pentru copii 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 3.242 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei / zi

Optional Kit Doggy on Board

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

remorcă biciclete pentru câine 
vas apă 
sac snackuri 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 545 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Optional Kit Capture the Adrenaline

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

cameră gopro 
accesorii sport 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.840lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Optional Kit Explorer Adult
rucsac
ierbar
binoclu
determinator
nature scavenger checklist

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.084 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Optional Kit Explorer Cub
rucsac
ierbar
binoclu
telescop
lanternă
frontală
mănuși
bumerang
zmeu
plasă prindere insecte
recipient observare insecte
lupă
microscop
busolă
nature scavenger checklists

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.436

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei / zi

Optional Kit Night Owl

ochelari planetariu 
cărți cu și despre cerul înstelat 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 515 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 lei / zi

Hike it

(primăvară, vară, toamnă)

Potecile noastre înverzite te așteaptă. Așa cum ești tu. Spontan. Energic. Cu ochii strânși de atâta lumină. Cu simțurile copleșite de atâta verde. Inspiră adânc. Aruncă bocancii. Treci pârâul. În picioarele goale. De ce nu? Chiar pe ploaie. Chiar în ceață. Descătușează-te. Imersează-te. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.

Basic Kit One Adult

bețe drumeție
saltele izopren
rucsac 
pelerină
frontală
sticlă
busolă
hartă
spray împotriva urșilor
spray împotriva câinilor
spray împotriva insectelor
gel înțepături insecte
card extractor căpușe
pudră talc picioare
săruri rehidratare adulți
săruri rehidratare copii
folie de supraviețuire
trusă de prim ajutor
unealtă multifuncțională
walky talky
cărți de joc păsări

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.799 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei / zi

Basic Kit Extra Adult
bețe drumeție
pelerină
frontală
sticlă

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 510 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 20 lei / zi

Optional Kit Explorer Adult
rucsac
ierbar
binoclu
determinator
nature scavenger checklist

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.084 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Optional Kit Explorer Cub

rucsac
ierbar
binoclu
telescop
lanternă
frontală
mănuși
bumerang
zmeu
plasă prindere insecte
recipient observare insecte
lupă
microscop
busolă
nature scavenger checklists

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.436 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei / zi

Optional Kit Explorer Baby

child carrier

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.978 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Optional Kit Night Owl

ochelari planetariu 
cărți cu și despre cerul înstelat

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 515 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 lei / zi

Hike it

(iarnă)
Potecile noastre înzăpezite te așteaptă. Așa cum ești tu. Cutezător. Aventuros. Cu nările lipite de atâta ger. Cu simțurile copleșite de atâta liniște. Descătușează-te. Imersează-te. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult

rachete de zăpadă
bețe de zăpadă
parazăpezi
saltele izopren
rucsac
frontală
busolă
hartă
termos
spray împotriva urșilor
spray împotriva câinilor
trusă prim ajutor
săruri de rehidratare adulți
săruri rehidratare copii
folie de supraviețuire
unealtă multifuncțională
lopată multifuncțională
walky talky

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.925 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 120 lei / zi

Basic Kit Extra Adult
rachete de zăpadă
bețe de zăpadă
parazăpezi
frontală
termos

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 756 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 40 lei / zi

Optional Kit Explorer Adult
rucsac
binoclu
lupă
microscop
ghid urme de animale
ghid fulgi de zăpadă
nature scavenger checklists

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.096 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei / zi

Optional Kit Explorer Cub
rucsac
busolă
binoclu
telescop
lupă
microscop
lanternă
frontală
mănuși
bumerang
zmeu
ghid urme de animale
ghid fulgi de zăpadă
nature scavenger checklists

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.455 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei / zi

Optional Kit Night Owl

ochelari planetariu 
cărți cu și despre cerul înstelat 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 515 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 lei / zi

Optional Kit Frosty Snowman

oală
găleată
joben
bască
fular
cravată
morcov
nasturi
cărbuni
pipă
căști
ochelari
lopată
mătură
crengi

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Sled it

Afară ninge cu înverșunare. Small snow. Big snow. Se va depune? Lasă-te înduplecat de ochii rugători ai copilului tău, căci zăpada este tot și tot mai scumpă la vedere date fiind iernile tot și tot mai blânde. Dă-ți timp să admiri perfecta geometrie a fulgului de nea din zulufii copilului tău. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult
sanie adulți
sanie copii
parazăpezi
rucsac
frontală
termos
trusă de prim ajutor
walky talky

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.545 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 70 lei / zi

Basic Kit Extra Adult

sanie adulți 
parazăpezi 
frontală 
termos 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 486 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 30 / zi

Basic Kit One Cub

sanie copii 
rucsac
frontală 
termos 
trusă de prim ajutor 
walky talky 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 940 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 / zi

Basic Kit Extra Cub

sanie copii 
frontală 
termos

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 356 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 20 lei / zi

Optional Kit Frosty Snowman

oală
găleată
joben
bască
fular
cravată
morcov
nasturi
cărbuni
pipă
căști
ochelari
lopată
mătură
crengi

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Snack it

O promenadă și un picnic, la umbra generoasă a unui mesteacăn. Gustărici savuroase. Băuturici răcoroase. Gourmet în natură. Arome. Texturi. Culori. Potențate de lumina difuză ce cu greu străbate straturi peste straturi de frunze de un verde crud. Nimic mai romantic. Nimic mai intim. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Duo Kit
coș pentru picnic de două persoane
pătură impermeabilă pentru picnic
pleduri călduroase
boxă
kit foc
kit marshmallows
vatră foc
joc cu cărți (zestrea)
carte ten poems for a picnic

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.921 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 220 lei fără mâncare / 300 lei cu mâncare

Family Kit
coș pentru picnic de patru persoane
pătură impermeabilă pentru picnic
pleduri călduroase
boxă
kit foc
kit marshmallows
vatră foc
set cărți de joc
set cărți de povești
set ceai pt copii

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.185 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 250 lei fără mâncare / 350 lei cu mâncare

Optional Kit Explorer Adult
rucsac
ierbar
binoclu
determinator
nature scavenger checklist

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.084 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei / zi

Optional Kit Explorer Cub
rucsac
ierbar
binoclu
telescop
lanternă
frontală
mănuși
bumerang
zmeu
plasă prindere insecte
recipient observare insecte
lupă
microscop
busolă
nature scavenger checklists

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.436 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei / zi

Optional Kit Explorer Baby

child carrier 

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.978 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 / zi

Optional Kit Night Owl

ochelari planetariu 
cărți cu și despre cerul înstelat

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 515 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 lei / zi

Rezervă

Tu completează câmpurile. Noi revenim cu o confirmare de îndată ce verificăm disponibilitatea kit-urilor râvnite de tine.