loader image
Playshed
Duse sunt duminicile dezlânate în care te-ai trezit cu gândul că ai face ceva cu rost. Dar unde să mergi? Și ce să faci? Cu prietenii? Cu copiii? Dorința-i mare, dar timpu-i nemilos și logistica-i complicată. No more. Am marcat pentru tine locații pentru experiențe de tip camp it, sled it, snack it. Am marcat pentru tine rute pentru experiențe de tip bike it sau hike it.

Aproape. Lângă Cluj. În Sălicea.

Mai mult, am pregătit pentru tine kit-uri ready to go, cu toate cele trebuincioase, pe care le poți închiria. În loc să-ți petreci timpul planificându-ți expediția, îți petreci timpul imersându-te în natură. Dealurile noastre capricioase. Pajiștile noastre zumzăinde. Pădurile noastre fremătânde. De viață. Explorează-le. Descoperă-le. Iubește-le.

Camp it
Hike it
Snack it
Bike it
Sled it
De ce să închiriezi?
Economisești bani. Mulți bani.
Pentru că știm câți bani am investit noi în kit-urile tale. De câte ori trebuie să pleci cu cortul în păduri misterioase, sau cu bița pe dealuri pieptișe, ca să ți se amortizeze investiția? Ai tu convingerea că vei ieși de suficiente ori?

Economisești spațiu. Mult spațiu.

Pentru că știm cât spațiu am alocat noi pentru a oferi culcuș kit-urilor tale. Dacă ești curios și aventurier precum suntem noi – vrei să încerci azi ceva, mâine altceva – trebuie să sacrifici câțiva metri pătrați buni, doar pentru echipament.

La 2000 de euro mp construit în Cluj, nu vedem rostul să aloci premium space pentru depozitarea atâtor și atâtor produse, pe care le folosești când și cum.

Reduci mormanul de deșeuri

Pe principiul you experience more, you own less, you throw less.
Economisești timp. Mult timp.

Pentru că știm cât timp am investit noi în a alege cele mai faine, cele mai utile și cele mai durabile produse pentru kit-urile tale.

Ne-am gândit la toate cele. Brandul? Am optat de regulă pentru branduri cu legitimitate, pentru a asigura calitatea, durabilitatea și confortul în exploatare. Știai că Ghost, Kryptonite, Thule, Leatherman, Tentsile, Patagonia, Mammut se numără printre cele mai serioase ( = nu cele mai ieftine) branduri de profil? Locația? Am optat de regulă pentru companii din Europa. Știai că Pinguin este localizată în Cehia, Mammut în Elveția, Petzl în Franța, Ghost în Germania, Northfinder în Slovacia, Thule și Light My Fire în Suedia? Sustenabilitatea?

Știai că Klean Kanteen este o companie deținută de membrii familiei și de angajații companiei, și este certificată ca fiind climate neutral? Știai că produsele Light My Fire sunt concepute cu gândul la economia circulară, din plastic reciclat și din plastic biobased? Mai mult, știm cât timp ia curățarea și întreținerea echipamentului.

De ce s-o faci tu, când putem s-o facem noi?

Cum poți avea parte de o experiență marca Vertical Roots?

Rezervă

Rezervă kit-urile ce-ți trag cu ochiul. Poți muta data sau anula rezervarea cu cel mult 3 zile înainte de aventura planificată inițial de tine.

Plătește

Plătește online. Îți restituim banii cu condiția să anulezi rezervarea cu cel puțin 3 zile înainte de aventura planificată inițial de tine.

Ridică

Ridică kit-urile de la locația noastră din Sălicea.

Evadează

Deconectează-te și bucură-te de experiență.

Returnează

Returnează kit-ul la locația noastră din Sălicea. Nu ne așteptăm ca gear-ul să fie squeaky clean, dar ne așteptăm ca gear-ul să fie uscat. Altminteri, vom fi nevoiți să taxăm extra efortul nostru de a curăța și a pregăti kit-ul pentru următorii aventurieri. Nu ne așteptăm ca gear-ul să nu aibă urme de wear and tear. Dar, dacă constatăm arsuri, tăieturi, sfâșieri, vom fi nevoiți să taxăm fie reparația, fie înlocuirea. Tratează deci gear-ul meu ca și cum ar fi al tău, și n-ar trebui să apară probleme de vreun fel sau altul.
FAQ
Aici sunt 90% șanse să te lămurești în privința a toate cele. Dacă nu, scrie-ne sau sună-ne cu încredere. O descâlcim împreună.
Când plătesc?
Introdu kit-urile dorite, numărul de persoane și intervalul de închiriere. Platforma noastră va configura prețul final, iar tu vei achita la check out. Easy peasy.
Cum stabilesc intervalul de închiriere a kit-urilor?
Dacă aventura ta se întinde de vineri până duminică, atunci plătești pentru 3 zile, cu ridicare joi seara și returnare luni dimineața. Evident, ziua de joi și de luni nu se achită, cât timp kit-urile noastre nu sunt efectiv în uz. Daaar, ca să nu plătești pentru aceste zile, trebuie să ridici kit-ul cu o zi înainte, nu mai devreme de orele 18.00, respectiv să returnezi kitul cu o zi după, nu mai târziu de orele 10.00.
Plătesc pentru zilele în care kit-ul este în tranzit?
Nu. Categoric nu. Timpii morți cu ridicatul și returnatul nu se plătesc, cât timp se respectă intervalele de ridicare și de returnare. Dacă ieși din acești timpi, nu ne dai șansa să curățăm și să pregătim în timp util kit-ul pentru următorii aventurieri care așteaptă nerăbdători să preia ștacheta de la tine. Dar, dacă din varii motive, îți este peste putință să returnezi în timp util, dă-ne de veste din timp. Să vedem dacă putem evita penalizările. E ca la cazări, unde trebuie să respecți orele de check-in și check-out ca să dai șansa pregătirii camerei.
Plătesc dacă anulez rezervarea?
Înțelegem. Planurile se pot schimba, cu sau fără voia ta. Dacă anulezi rezervarea cu cel puțin 3 zile înainte, îți returnăm întreaga sumă. Dar dacă anulezi cu mai puțin de 3 zile, mă tem că vom fi nevoiți să te charge in full.
Pot face o rezervare last minute?
Da. Sigur. Cu mențiunea că riști să nu mai avem kit-uri disponibile. Nu avem atât kit-uri multe, cât kit-uri faine 🙂
În kit intră întocmai produsele din pozele de pe site, de pe Facebook, de pe Instagram?
Toate pozele sunt făcute de noi, cu produsele noastre. În funcție de disponibilitate însă, poți primi un rucsac sau altul, un cort sau altul. Poate diferă culoarea. Poate diferă capacitatea. Dar niciodată brandul sau calitatea.
Cum vă asigurați că produsele din kit sunt nice and clean?
Ne mândrim cu al nostru OCD 🙂 Inspectăm și curățăm manual fiecare rucsac, fiecare cort, fiecare masă, fiecare scaun, fiecare bicicletă. Inspectăm și curățăm automat fiecare oală, fiecare farfurie, fiecare bidon. Nimic nu rămâne neverificat, nerevizuit, necurățat. Iar spray-urile antimicrobiale (ce elimină bacteriile și ciupercile) special menite să curețe profesional gear-ul, vor face ca produsele să fie într-atât de curate încât să poți mânca de pe ele. Nu că ți-am recomanda să faci asta. Nu de alta, dar petele ce nu pot fi scoase printr-o curățare obișnuită, te vor costa pe tine niște extra bani. Dar este dreptul tău să inspectezi fiecare produs în parte la ridicarea kit-ului. Nu-ți place, înlocuim. Nu-ți place, refund.
Va trebui să semnez ceva?
Categoric da. Un waiver, care atestă faptul că nu ne facem responsabili pentru eventualele tale accidentări. Un contract, care atestă faptul că în cazul în care rătăcești vreun produs sau deteriorezi vreun produs, vei achita penalizări. Și, desigur, checklist-ul cu produsele incluse în kit. Odată la ridicare. Odată la returnare.
Poate să ridice sau să returneze kit-ul un prieten sau o rudă?
Da, cât timp îi dai dreptul să semneze în locul tău checklist-urile de primire și de returnare. Dacă la returnare se constată că lipsesc item-uri din cele pentru care s-a semnat de primire, vei plăti pentru acele item-uri. Așadar, trimite doar persoane în care ai încredere 🙂
Oferiți discount-uri?
Daaaaaaaaaa.
Pentru grupuri mari. Grupul vostru are mai mult de patru aventurieri? Fie ei adulți. Fie ei copii. Scrieți-ne și vedem ce putem face pentru voi.
Pentru durate lungi. Vă aventurați pentru mai mult de două zile? Scrieți-ne și vedem ce putem face pentru voi.
Pentru clienți fideli. Ne-ați mai trecut pragul? Scrieți-ne și vedem ce putem face pentru voi. Noi ținem o evidență riguroasă cu voi, tocmai pentru a vă putea surprinde cu asemenea discount-uri. Cu cât ați încercat mai multe dintre serviciile noastre, cu atât mai mare va fi surpriza.
Pentru cei ce au în ei sânge de planeteers – look it up 🙂 Dacă returnezi sacul menajer primit la ridicarea kit-ului, plin vârf cu deșeuri colectate de pe drum, vei primi un voucher cu 10% reducere pentru următoarea aventură marca Vertical Roots. Deși suedezii au introdus conceptul de plogging, nu ne oprește nimeni să-l practicăm și noi, românii, pe ale noastre meleaguri.
Ce capacitate aveți?
Pentru camp it, maxim patru persoane. Pentru bike it, maxim două persoane. Pentru hike it de primăvară, vară, toamnă, maxim opt persoane. Pentru hike it de iarnă, maxim opt persoane. Pentru sled it, maxim opt persoane. Pentru snack it, maxim opt persoane. Dar scrie-ne orice idei năstrușnice ai, și găsim o cale să le translatăm în realitate.
Ce asigurați voi? Ce acoperim noi? Ce nu includeți?
Ne-am străduit să-ți anticipăm toate nevoile. Dar suntem în versiunea alpha. Ajută-ne să ajungem la versiunea beta. Ce ți-a lipsit? Ce să includem, pe viitor, încât experiența să fie fără de cusur? Ce să înlocuim, pe viitor, încât experiența să fie fără de cusur? Ce nu includem din start sunt încălțămintea, hainele și gustările. Dar nu te lăsăm complet descoperit. Află pe blogul nostru cum să te echipezi, cum să te hrănești și cum să te hidratezi în aventurile tale.
Cine sunteți voi?
O orășeancă mutată la țară. Cu drag de munte. Cu drag de natură. Mereu însetată de experiențe faine. Dar mereu presată de timp. Am vrut să-ți ofer ție acel ceva de care n-am avut eu parte. Ar fi fost un game changer pentru mine și pentru familia mea. Cu puțin noroc, va fi un game changer pentru tine și pentru familia ta.
Sunt produse care mi-au plăcut teribil. Vreau să le cumpăr. Pot de la voi?
Nu. Daaar, scrie-ne ce anume ți-a plăcut și ce anume vrei să cumperi. Te putem direcționa înspre providerul nostru, de la care poți obține un discount dat fiind faptul că ești clientul nostru. Putem ajuta. Contactează-ne.
De ce să-ți faci cont?
De ce să te abonezi la newsletter?
Camp it
Campează cum n-ai mai făcut-o până acum. Nu pe sol, ci în aer – suspendat în arbori. Dormi în natură. Mănânci în natură. Devii natură. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult

cort suspendat de două persoane (1849 + 25 mallet + 25 stakes)
hamac de două persoane (350)
masă pliabilă pentru două persoane (220)
plasă depozitare sub masă pliabilă (30)
scaun pliabil pentru o persoană (80)
saltea izopren pentru o persoană (145)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
rucsac de drumeție (858)
lopată multifuncțională (100)
unealtă multifuncțională (415)
set de gătit (69 + 182 + 100 + 34 + 44 + 39)
set de servit (121)
set aprindere foc (79)
scut pentru arzător (75)
arzător pe gaz (178)
butelie de gaz (38)
presă pentru cafea (87)
bidon pentru apă de 0.8 l (140)
rezervor pentru apă de 10 l (150)
kit spălat vase (175)
pungă pentru deșeuri organice (129)
saci pentru deșeuri reciclabile (10)
rolă de hârtie (10)
folie de aluminiu (10)
suport hârtie igienică (90)
hârtie igienică (5)
duș solar (110)
săpun bio (34)
trusă cosmetice (171)
prosop (36)
pelerină (395)
lampă (130)
frontală (140)
spray împotriva urșilor (185)
spray împotriva câinilor (26)
spray împotriva insectelor (70)
gel înțepături insecte (40)
card extractor căpușe (30)
pudră talc picioare (35)
folie de supraviețuire (25)
trusă de prim ajutor (95)
busolă (25)
hartă (19)
walky talky (300)
cărți de joc păsări (45)
cărucior de transportat gear (400)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 9.538

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 450 lei prima noapte / 300 lei a doua și a treia noapte

Basic Kit Extra Adult

scaun pliabil pentru o persoană (80)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
set de servit pentru o persoană (121)
prosop (36)
pelerină (395)
frontală (140)
bidon (140)
folie de supraviețuire (25)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.302

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit One Cub

cort suspendat de două persoane (1849+25+25)
scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)
lampă pentru cort (130)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.873

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Extra Cub

scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 844

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil (350)
ustensile grill (145)
mănuși grill (45)
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l (198)
ladă frigorifică de 50 de l (708)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Adult

rucsac (330)
ierbar (100)
binoclu (1354)
determinator (200)
nature scavenger checklist (100)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.084 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei prima noapte / 50 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Cub

rucsac (224)
ierbar (100)
binoclu (266)
telescop (94)
lanternă (43)
frontală (55)
mănuși (26)
bumerang (44)
zmeu (125)
plasă prindere insecte (78)
recipient observare insecte (68)
lupă (75)
microscop (78)
busolă (60)
nature scavenger checklists (100)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.436

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei prima noapte / 50 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Baby

child carrier (1978)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.978

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 / zi

Optional Kit Night Owl

ochelari planetariu (247)
cărți cu și despre cerul înstelat (94+28+52+35+32+27)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 515

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 lei prima noapte / 30 lei a doua și a treia noapte

Bike it

Pedalează cum n-ai mai făcut-o până acum. Pe o bicicletă electrică care-ți va permite să ajungi în locuri altminteri nebănuite, altminteri inaccesibile. Pante abrupte. Teren accidentat. Bicicleta te va asista în eforturile tale de a le dovedi. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult

cort suspendat de două persoane (1849 + 25 mallet + 25 stakes)
hamac de două persoane (350)
masă pliabilă pentru două persoane (220)
plasă depozitare sub masă pliabilă (30)
scaun pliabil pentru o persoană (80)
saltea izopren pentru o persoană (145)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
rucsac de drumeție (858)
lopată multifuncțională (100)
unealtă multifuncțională (415)
set de gătit (69 + 182 + 100 + 34 + 44 + 39)
set de servit (121)
set aprindere foc (79)
scut pentru arzător (75)
arzător pe gaz (178)
butelie de gaz (38)
presă pentru cafea (87)
bidon pentru apă de 0.8 l (140)
rezervor pentru apă de 10 l (150)
kit spălat vase (175)
pungă pentru deșeuri organice (129)
saci pentru deșeuri reciclabile (10)
rolă de hârtie (10)
folie de aluminiu (10)
suport hârtie igienică (90)
hârtie igienică (5)
duș solar (110)
săpun bio (34)
trusă cosmetice (171)
prosop (36)
pelerină (395)
lampă (130)
frontală (140)
spray împotriva urșilor (185)
spray împotriva câinilor (26)
spray împotriva insectelor (70)
gel înțepături insecte (40)
card extractor căpușe (30)
pudră talc picioare (35)
folie de supraviețuire (25)
trusă de prim ajutor (95)
busolă (25)
hartă (19)
walky talky (300)
cărți de joc păsări (45)
cărucior de transportat gear (400)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 9.538

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 450 lei prima noapte / 300 lei a doua și a treia noapte

Basic Kit Extra Adult

scaun pliabil pentru o persoană (80)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
set de servit pentru o persoană (121)
prosop (36)
pelerină (395)
frontală (140)
bidon (140)
folie de supraviețuire (25)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.302

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit One Cub

cort suspendat de două persoane (1849+25+25)
scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)
lampă pentru cort (130)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.873

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Extra Cub

scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 844

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil (350)
ustensile grill (145)
mănuși grill (45)
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l (198)
ladă frigorifică de 50 de l (708)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Adult

rucsac (330)
ierbar (100)
binoclu (1354)
determinator (200)
nature scavenger checklist (100)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.084 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei prima noapte / 50 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Cub

rucsac (224)
ierbar (100)
binoclu (266)
telescop (94)
lanternă (43)
frontală (55)
mănuși (26)
bumerang (44)
zmeu (125)
plasă prindere insecte (78)
recipient observare insecte (68)
lupă (75)
microscop (78)
busolă (60)
nature scavenger checklists (100)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.436

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 85 lei prima noapte / 50 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Baby

child carrier (1978)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.978

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 / zi

Optional Kit Night Owl

ochelari planetariu (247)
cărți cu și despre cerul înstelat (94+28+52+35+32+27)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 515

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 50 lei prima noapte / 30 lei a doua și a treia noapte

Hike it

(primăvară, vară, toamnă)

Potecile noastre înverzite te așteaptă. Așa cum ești tu. Spontan. Energic. Cu ochii strânși de atâta lumină. Cu simțurile copleșite de atâta verde. Inspiră adânc. Aruncă bocancii. Treci pârâul. În picioarele goale. De ce nu? Chiar pe ploaie. Chiar în ceață. Descătușează-te. Imersează-te. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.

Basic Kit One Adult

cort suspendat de două persoane (1849 + 25 mallet + 25 stakes)
hamac de două persoane (350)
masă pliabilă pentru două persoane (220)
plasă depozitare sub masă pliabilă (30)
scaun pliabil pentru o persoană (80)
saltea izopren pentru o persoană (145)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
rucsac de drumeție (858)
lopată multifuncțională (100)
unealtă multifuncțională (415)
set de gătit (69 + 182 + 100 + 34 + 44 + 39)
set de servit (121)
set aprindere foc (79)
scut pentru arzător (75)
arzător pe gaz (178)
butelie de gaz (38)
presă pentru cafea (87)
bidon pentru apă de 0.8 l (140)
rezervor pentru apă de 10 l (150)
kit spălat vase (175)
pungă pentru deșeuri organice (129)
saci pentru deșeuri reciclabile (10)
rolă de hârtie (10)
folie de aluminiu (10)
suport hârtie igienică (90)
hârtie igienică (5)
duș solar (110)
săpun bio (34)
trusă cosmetice (171)
prosop (36)
pelerină (395)
lampă (130)
frontală (140)
spray împotriva urșilor (185)
spray împotriva câinilor (26)
spray împotriva insectelor (70)
gel înțepături insecte (40)
card extractor căpușe (30)
pudră talc picioare (35)
folie de supraviețuire (25)
trusă de prim ajutor (95)
busolă (25)
hartă (19)
walky talky (300)
cărți de joc păsări (45)
cărucior de transportat gear (400)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 9.538

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 450 lei prima noapte / 300 lei a doua și a treia noapte

Basic Kit Extra Adult

scaun pliabil pentru o persoană (80)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
set de servit pentru o persoană (121)
prosop (36)
pelerină (395)
frontală (140)
bidon (140)
folie de supraviețuire (25)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.302

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit One Cub

cort suspendat de două persoane (1849+25+25)
scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)
lampă pentru cort (130)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.873

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Extra Cub

scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 844

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil (350)
ustensile grill (145)
mănuși grill (45)
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l (198)
ladă frigorifică de 50 de l (708)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Explorer Adult

rucsac (330)
ierbar (100)
binoclu (1354)
determinator (200)
nature scavenger checklist (100)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.084 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 100 lei prima noapte / 50 lei a doua și a treia noapte

Hike it

(iarnă)
Potecile noastre înzăpezite te așteaptă. Așa cum ești tu. Cutezător. Aventuros. Cu nările lipite de atâta ger. Cu simțurile copleșite de atâta liniște. Descătușează-te. Imersează-te. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult

cort suspendat de două persoane (1849 + 25 mallet + 25 stakes)
hamac de două persoane (350)
masă pliabilă pentru două persoane (220)
plasă depozitare sub masă pliabilă (30)
scaun pliabil pentru o persoană (80)
saltea izopren pentru o persoană (145)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
rucsac de drumeție (858)
lopată multifuncțională (100)
unealtă multifuncțională (415)
set de gătit (69 + 182 + 100 + 34 + 44 + 39)
set de servit (121)
set aprindere foc (79)
scut pentru arzător (75)
arzător pe gaz (178)
butelie de gaz (38)
presă pentru cafea (87)
bidon pentru apă de 0.8 l (140)
rezervor pentru apă de 10 l (150)
kit spălat vase (175)
pungă pentru deșeuri organice (129)
saci pentru deșeuri reciclabile (10)
rolă de hârtie (10)
folie de aluminiu (10)
suport hârtie igienică (90)
hârtie igienică (5)
duș solar (110)
săpun bio (34)
trusă cosmetice (171)
prosop (36)
pelerină (395)
lampă (130)
frontală (140)
spray împotriva urșilor (185)
spray împotriva câinilor (26)
spray împotriva insectelor (70)
gel înțepături insecte (40)
card extractor căpușe (30)
pudră talc picioare (35)
folie de supraviețuire (25)
trusă de prim ajutor (95)
busolă (25)
hartă (19)
walky talky (300)
cărți de joc păsări (45)
cărucior de transportat gear (400)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 9.538

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 450 lei prima noapte / 300 lei a doua și a treia noapte

Basic Kit Extra Adult

scaun pliabil pentru o persoană (80)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
set de servit pentru o persoană (121)
prosop (36)
pelerină (395)
frontală (140)
bidon (140)
folie de supraviețuire (25)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.302

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit One Cub

cort suspendat de două persoane (1849+25+25)
scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)
lampă pentru cort (130)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.873

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Extra Cub

scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 844

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil (350)
ustensile grill (145)
mănuși grill (45)
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l (198)
ladă frigorifică de 50 de l (708)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Sled it

Afară ninge cu înverșunare. Small snow. Big snow. Se va depune? Lasă-te înduplecat de ochii rugători ai copilului tău, căci zăpada este tot și tot mai scumpă la vedere date fiind iernile tot și tot mai blânde. Dă-ți timp să admiri perfecta geometrie a fulgului de nea din zulufii copilului tău. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult

cort suspendat de două persoane (1849 + 25 mallet + 25 stakes)
hamac de două persoane (350)
masă pliabilă pentru două persoane (220)
plasă depozitare sub masă pliabilă (30)
scaun pliabil pentru o persoană (80)
saltea izopren pentru o persoană (145)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
rucsac de drumeție (858)
lopată multifuncțională (100)
unealtă multifuncțională (415)
set de gătit (69 + 182 + 100 + 34 + 44 + 39)
set de servit (121)
set aprindere foc (79)
scut pentru arzător (75)
arzător pe gaz (178)
butelie de gaz (38)
presă pentru cafea (87)
bidon pentru apă de 0.8 l (140)
rezervor pentru apă de 10 l (150)
kit spălat vase (175)
pungă pentru deșeuri organice (129)
saci pentru deșeuri reciclabile (10)
rolă de hârtie (10)
folie de aluminiu (10)
suport hârtie igienică (90)
hârtie igienică (5)
duș solar (110)
săpun bio (34)
trusă cosmetice (171)
prosop (36)
pelerină (395)
lampă (130)
frontală (140)
spray împotriva urșilor (185)
spray împotriva câinilor (26)
spray împotriva insectelor (70)
gel înțepături insecte (40)
card extractor căpușe (30)
pudră talc picioare (35)
folie de supraviețuire (25)
trusă de prim ajutor (95)
busolă (25)
hartă (19)
walky talky (300)
cărți de joc păsări (45)
cărucior de transportat gear (400)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 9.538

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 450 lei prima noapte / 300 lei a doua și a treia noapte

Basic Kit Extra Adult

scaun pliabil pentru o persoană (80)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
set de servit pentru o persoană (121)
prosop (36)
pelerină (395)
frontală (140)
bidon (140)
folie de supraviețuire (25)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.302

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit One Cub

cort suspendat de două persoane (1849+25+25)
scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)
lampă pentru cort (130)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.873

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Extra Cub

scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 844

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil (350)
ustensile grill (145)
mănuși grill (45)
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l (198)
ladă frigorifică de 50 de l (708)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Snack it

O promenadă și un picnic, la umbra generoasă a unui mesteacăn. Gustărici savuroase. Băuturici răcoroase. Gourmet în natură. Arome. Texturi. Culori. Potențate de lumina difuză ce cu greu străbate straturi peste straturi de frunze de un verde crud. Nimic mai romantic. Nimic mai intim. Fă primul pas. Ieși pe ușă. Afară cu tine. De restul ne ocupăm noi.
Basic Kit One Adult

cort suspendat de două persoane (1849 + 25 mallet + 25 stakes)
hamac de două persoane (350)
masă pliabilă pentru două persoane (220)
plasă depozitare sub masă pliabilă (30)
scaun pliabil pentru o persoană (80)
saltea izopren pentru o persoană (145)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
rucsac de drumeție (858)
lopată multifuncțională (100)
unealtă multifuncțională (415)
set de gătit (69 + 182 + 100 + 34 + 44 + 39)
set de servit (121)
set aprindere foc (79)
scut pentru arzător (75)
arzător pe gaz (178)
butelie de gaz (38)
presă pentru cafea (87)
bidon pentru apă de 0.8 l (140)
rezervor pentru apă de 10 l (150)
kit spălat vase (175)
pungă pentru deșeuri organice (129)
saci pentru deșeuri reciclabile (10)
rolă de hârtie (10)
folie de aluminiu (10)
suport hârtie igienică (90)
hârtie igienică (5)
duș solar (110)
săpun bio (34)
trusă cosmetice (171)
prosop (36)
pelerină (395)
lampă (130)
frontală (140)
spray împotriva urșilor (185)
spray împotriva câinilor (26)
spray împotriva insectelor (70)
gel înțepături insecte (40)
card extractor căpușe (30)
pudră talc picioare (35)
folie de supraviețuire (25)
trusă de prim ajutor (95)
busolă (25)
hartă (19)
walky talky (300)
cărți de joc păsări (45)
cărucior de transportat gear (400)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 9.538

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 450 lei prima noapte / 300 lei a doua și a treia noapte

Basic Kit Extra Adult

scaun pliabil pentru o persoană (80)
pernă gonflabilă pentru o persoană (76)
sac de dormit pentru o persoană (1200)
lenjerie sac de dormit pentru o persoană (89)
set de servit pentru o persoană (121)
prosop (36)
pelerină (395)
frontală (140)
bidon (140)
folie de supraviețuire (25)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.302

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit One Cub

cort suspendat de două persoane (1849+25+25)
scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)
lampă pentru cort (130)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 2.873

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Extra Cub

scaun pliabil pentru un copil (80)
pernă gonflabilă pentru un copil (76)
sac de dormit pentru un copil (155)
lenjerie sac de dormit pentru un copil (89)
set servit mâncare pentru un copil (121)
prosop pentru un copil (36)
pelerină pentru un copil (147)
frontală pentru un copil (140)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 844

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: gratuit prima noapte / gratuit a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil (350)
ustensile grill (145)
mănuși grill (45)
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l (198)
ladă frigorifică de 50 de l (708)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte

Optional Kit Grill Me

nu ne putem hotărî dacă să investim au ba în kitul ăsta, dar dacă ți-ar surâde să-l închiriezi, pune-l în coș ca să știm că merită efortul

grill portabil (350)
ustensile grill (145)
mănuși grill (45)
recipient alimente protecție urși de 15.4 de l (198)
ladă frigorifică de 50 de l (708)

cât te-ar costa dacă le-ai cumpăra pe toate cele: 1.446 lei

cât te-ar costa dacă le-ai închiria pe toate cele: 200 lei prima noapte / 100 lei a doua și a treia noapte